El symposium més humà

Pagaia (353)

Al symposium hi han participat més de dues centes persones de tot el món

Un cop finalitzat el V symposium internacional de kayak de mar i la setmana de paleig, és el moment de fer-ne una valoració.
Ha estat tot un luxe poder tenir a l’abast el bo i millor del kayaking internacional i accedir als coneixements i a la tècnica dels ponents.

Pagaia (211)

Tecnica de paleig amb groenlandes amb el mestre Pastoriza

El fet de conviure tots plegats els 8 dies compartint espais, àpats i sentiments ha fet que la part més humana de l’esdeveniment sigui tant o més important que la part més tècnica.

Per la meva part m’he dedicat tot els symposium a introduir-me en el món de la pala groenlandesa, he començat des del principi. M’he rodejat dels millors especialistes en aquest tipus de tècnica: Tatiana Cappucci, Joan Ramon Pros, Manolo Pastoriza o Greg Stamer. He fet esquimos amb aquest tipus de pala ajudat pel mateix Greg, per la Sonja Ewen i el Des Keaney. Poc a poc van sortint.

Durant la setmana de paleig hem pogut portar a la pràctica l’activitat caiac i entorn que ha estat molt ben acollida. Ara cal polir detalls i ampliar el ventall de possibilitats que ofereix aquesta vessant del caiac de mar.

Pagaia (477)

L´activitat caiac i entorn ha estat un èxit

Totes les sortides de la setmana de paleig s’han fet sense incidències. Malgrat la pluja i el cel tapat la majoria d´estones, el vent ens ha respectat, n´hi ha hagut el necessari per fer a tothom feliç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s