Històriesdemar: Seguiment del Projecte (I)

La campanya ja ha finalitzat i hem aconseguit plenament l’objectiu inicial. 

Per part meva comença el camí de l’edició del llibre i m’agradaria compartir amb vosaltres aquest recorregut. Fer-vos conèixer totes aquelles persones que d’una manera o altra estan implicades en aquest projecte. Així doncs, les aniré presentant setmanalment juntament amb un report de l’estat Històriesdemar: el llibre

En la primera setmana us presento a l’Alba. Ella hi ha estat des del començament i m’acompanya en tot el procés. Amb l’Alba hem fet la selecció d’històriesdemar que formaran part del llibre i els seu punt de vista ha estat clau per al bon desenvolupament de la campanya. Ara, amb l’edició del llibre hi juga un paper clau en la coordinació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s