Històriesdemar: Seguiment del Projecte (II)

En el post anterior us vaig presentar a l’Alba, la coordinadora de la campanya Històriesdemar: el llibre. Aquesta setmana és el torn de l’Assumpta.

L’Assumpta és l’encarregada de la revisió i correcció dels textos que formaran part del llibre. Una feina feixuga i minuciosa. Els textos originals van ser escrits per ser penjats al blog, cada setmana una nova entrada. Ara, cal fer una revisió acurada i corregir el que calgui. Fa uns dies, coincidint amb el temporal de les faves, va començar la seva feina.

Us copio el text que m´ha fet arribar per a la campanya:

Ja fa més de dos dies que darrere la finestra la pluja no para de caure. I és que, com diu la dita, a l’abril cada gota en val per mil. Llegint els escrits d’en Manel, en què, entre altres coses, fa una reflexió sobre l’impacte de l’home en el medi natural, no puc deixar de preguntar-me si la davallada de l’activitat humana hi té res a veure… Està fent un abril plujós! Feia temps que no ho veia.

Bé, com us deia, darrere la finestra hi estic jo, mirant amb lupa els textos i esmenant les errades que hi trobo. No puc fer-hi més. Els correctors som així! Els articles estan molt ben escrits i són força interessants. Però el millor de tot és que, mentre els examino, aprenc un munt de coses sobre el meu estimat mar. Com l’enyoro del Montnegre estant en aquests dies de confinament forçat!

Un pensament sobre “Històriesdemar: Seguiment del Projecte (II)

  1. Retroenllaç: Històriesdemar: Seguiment del projecte (IV) | HISTÒRIESDEMAR

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s