El Cesc, l´estrella i la pesca

Cesc Fàbregas ha gravat aquests dies el nou anunci d´una coneguda marca cervesera. En aquest cas la campanya “mediterràniament” es trasllada a coberta d´un quillat d´arrossegament que navega davant del Maresme.  El missatge que es pretén donar a conèixer, a més de l’interès comercial per a la cervesa,  es bassa en  els valors, el patrimoni i la riquesa que suposa la pesca i els pescadors al litoral català.

Avui, quan l´ofici de pescador està tant devaluat, la marca cervesera vol enaltir els valors d´aquesta feina. Han triat com a plató improvisat un quillat de bou, una pesquera gens selectiva i responsable en bona mesura del daltabaix que està patint la pesca litoral a casa nostra pels excessos que van fer durant anys. Pot-ser hagués estat molt millor recórrer a un tipus de pesca  molt més artesanal i respectuos com podria ser el tresmall o el palangre que també estant  pagant les conseqüències de la impunitat dels quillats de bou durant anys.

Un pensament sobre “El Cesc, l´estrella i la pesca

  1. Retroenllaç: El Cesc, la pesca i el sushi | HISTÒRIESDEMAR

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s